Свртете и добијте попусти или ПОДАРОЦИ!

Велигденското тркало на среќата ви носи попусти од 5%, 10% или 15%. А доколку застане на златното јајце, добивате ПОДАРОК!

Прочитајте ги Правилата и процедурите. 
Со пријавивањето се согласувате со Правилата и процедурите и се согласувате да добивате е-пораки од нас. Можете да се одјавите во секое време.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.